הר כנען – חורף כמו באירופה!
28 בינואר 2012 – 19:57 | אין תגובות

הר כנען אשר בסמוך לצפת הוא ללא ספק אחת מפינות החמד היפות ביותר בישראל. למרות שמדובר בפנינה תיירותית של ממש, האיזור אינו המוני והומה אדם, אלא נותר טבעי ונקי. לכל מי שאומר בקול רם כי …

קרא עוד »
אטרקציות

מסלולי טיול

צימרים בצפון

נופש משפחתי

צימרים מומלצים

ראשי » אוכל, ביקורת מסעדות, מסעדות

טוטו אכזבה ובזבוז: מסעדת טוטו לא מספקת את הסחורה

פורסם על ידי admin ב 6 באוקטובר 2009 – 22:1534 תגובות

מסעדת טוטו בתל אביב ידעה ימים טובים יותר. כמי שנחשבה לאחת ממסעדות היוקרה המובילות בתל אביב ובישראל בכלל, אפשר להגיד בקול רם כי הסוס נגמר.

מסעדת טוטו ממוקמת ברחוב ברקוביץ' 4 ליד בית המשפט בתל אביב. המסעדה בראשותו של מי שהיה פעם שף מוביל ירון שלו, הדרדרה עד לרמה שמומלץ מאד לחפש מקומות אחרים לשפוך בהם נחלים של כסף.

שלא תבינו אותי לא נכון: אף פעם לא היתה לי תלונה על גובה החשבון במקומות שמכבדים את עצמם. אוכל טוב הוא בילוי מועדף לנפש ולגוף. ובזמן שנהנים מותר לשלם ולפעמים גם לא מעט. ברור לכל מי שאוהב אוכל כי חומרי גלם איכותיים מצדיקים מחירים גבוהים.

הסיפורים של ירון שלו על חדר ישון הבשר במסעדת טוטו עוד זכורים לי. גם הסיפורים מעוררי התאבון על דגי לוקוס נדירים שהוא מקבל בכל בוקר, לפני כל מסעדה אחרת בתל אביב. דגי לוקוס כמו שמקבלים במסעדת טוטו כבר אין בים!

הסיפורים הם נוסטלגיה בדיוק כמו האיכות של המסעדה. טוטו כבר לא במשחק של הגדולות. האוכל הדרדר והטעם האיכותי נעלם. מה שפעם יצא מהמטבח טעים ומיוחד יוצא כלאחר יד.

מאז שירון שלו החליט להפסיק לבשל המטבח של מסעדת טוטו מוציא מנות בינוניות ביום טוב. למה? אין לי מושג…

מתי פעם אחרונה אכלתם אינטיאס במשקל 2 קילו יבש כמו סוליה של סנדל שעמד 4 חודשים בשמש של סיני? אז זהו, את האינטיאס שהוציאו מהמטבח של טוטו במיוחד עבורינו גם אנחנו לא אכלנו. ביס יבש אחד וחזרה אל החובבן שייבש אותו במטבח של טוטו. פשוט אבסורד.

אני בטח נשמע ממורמר (אני קצת האמת) אבל התשובה היא שמי שלא טעם פשוט לא יבין! ולחשוב שאחרים אוכלים ושותקים…

וזאת רק דוגמא אחת, רוצים עוד דוגמאות לאוכל גרוע שיוצא מהמטבח של טוטו?

מנת פסטה עם פרשוטו ופרמזן שמתומחרת בטוטו ב-88 ש"ח יצאה מהמטבח בטעם של מיקרו – פשוט כך.

בלי ריח, בלי אופי, בלי תבלינים ובלי שום השם ישמור. פסטה תפלה וחסרת אופי ב-88 ש"ח. גם אותה החזרנו למטבח של טוטו…

מנת קלמרי עם שרימפס ברוטב שאמור להיות לא רע – יצאה והשרימפס היה לא רע. נניח 7 מתוך 10 בינוני כזה.

אבל כשמתמחרים מנה ב- 110 ש"ח ובכלל, פעם היה במסעדת טוטו אוכל טוב מאד, כמה צריך להתאמץ בשביל להרוס קלמרי? הקלמרי יצא מהמטבח כמו צמיג ישן רק לא מתפורר.

כל ביס מצריך לפחות 50 נשיכות שיניים לפני שיגיע למצב בליע (מצב בליע = מצב שבו ניתן לבלוע את הקלמרי של טוטו).

עצוב? כן. טעים? לא! למה זה צריך להיות ככה? זילזול בלקוחות או שאני באמת לא מבין כלום.

בחודשים האחרונים הייתי ונפלתי לפחות 5 פעמים בטוטו. למה? כי האוכל כבר לא טעים ואני לא אוכל מה שלא טעים. לא במחיר של 120 ש"ח למנה ולא במחיר של 10 ש"ח למנה.

בקיצור ולעניין: ברחוב ברקוביץ' 4 בתל אביב – מסעדת טוטו היא אכזבה רצינית - פלופ מושלם ומקום שלא שווה לאכול בו.

האוכל כבר לא טוב, ירון שלו כבר לא מה שהיה פעם ובטח שלא מבשל ואם ממש מתחשק לכם לבזבז כסף – עשו זאת במקום אחר. לא טוטו!

34 תגובות »

  • חזק ואמץ! כל מילה בסלע והעובדות מדברות בעד עצמן. בכל אתרי האוכל בארץ התגובות על טוטו מהחודשים האחרונים על הפנים. מי שאוכל שם זה רק הזקנים העשירים שאוהבים אוכל יקר אבל הרבה טעם בפה כבר אין להם… האוכל שם יקר ולא טעים. נקודה.

  • מאת אורנה ג.:

    גם אני נפלתי בטוטו פעמיים בחודשיים האחרונים. פעם ראשונה הייתי באירוע עם 8 אנשים – משפחה. השירות במסעדה גרוע ומתנשא, האוכל לא טעים, המנות לא יוצאות ביחד, חלק חוזרות למטבח והמלצריות עושות פרצופים. למרות שהיינו באירוע משפחתי שמח, אנשים יצאו ממורמרים. פעם שניה הייתי עם חברה בהפסקת צהריים (אני עובדת לא רחוק והיא רצתה לנסות את טוטו). המסעדה היתה חצי מלאה בשעה 14:00 ואנחנו חיכינו לשירות הרבה הרבה יותר מדי זמן. המלצרים היו מאד עסוקים כנראה במשהו…שוב האוכל יצא לא טעים, לא מתובל ולא עושה חשק לאכול כמו שהיה בטוטו פעם. כנראה שקו החיים של המסעדה בדרך למטה. אתם לא הייחדים שנופלים שם כנראה.

  • מאת חבל שכל בעל אינטרסים יכול להשמיץ לחינם:

    ממש במקרה אני מכיר את הכותב – *** שמו, ומכיר גם את הסיבות שבגינן נכתבה ביקורת התרעלה שלהלן. ברור מאליו שאני שייך לצוות המנהל של טוטו ואינני מנסה להסתתר מאחורי דמות בדיונית כלשהי. *** היה לקוח מאוד טוב של טוטו, מעריץ מושבע של האוכל ושל ירון שלו – השף שלנו. ואף אנו מאוד חיבבנו אותו. אבל יום אחד השתחרר לו ל*** היקר משהו בראש. הוא החליט שהוא אינו לקוח מן המניין. הוא יהיה מוכן לאכול רק דברים שירון מבשל לו באופן מיוחד ורק דברים שאינם נמצאים בתפריט. בכל פעם שירון לא יכול היה להתפנות ולהוציא לאדון מנות מיוחדות שלא מהתפריט של המסעדה היה *** מזמין באופן הפגנתי את המנות היקרות ביותר במסעדה ומבלי לטעום אותן אפילו מחזיר אותן למטבח בטענות כאלה ואחרות, ולא רק זאת אלא אף מעליב ומדבר בגסות רבה לכל צוות המסעדה ששרת אותו. כשממש נמאס לנו מההתנהגות הגסה של ***, הזמננו אותו לארוחה מלאה על חשבוננו ובסופה ביקשנו ממנו בנימוס שלא לשוב עוד למסעדה. יש בתל אביב מספר רב של מסעדות שלמר *** אין כניסה אליהן, בדיוק מהסיבות שציינתי. אבל מסתבר שאין דרך למנוע מכל יצור עם גישה לאינטרנט, להכפיש ולהשמיץ אנשים שעובדים יום יום מאוד קשה על מנת לשמור על הרמה הגבוהה מאוד של המסעדה שלהם. למרבה השמחה, אין בדברי הבלע של *** להשפיע כהוא זה על אלפי הסועדים הקבועים, היודעים להעריך את האוכל הטוב, השרות המקצועי והאווירה הנעימה שהם מקבלים בטוטו וחוזרים שוב ושוב. המטרה של כל מסעדה היא לתת את התמורה הטובה ביותר ללקוחות שלה אבל לכל מסעדה יש גם קווים אדומים ולקוחות שהיא בשמחה מוותרת עליהם. שלום *** ולא להתראות. (הערה: התגובה נערכה שכן מדברת לגופו של אדם ולא לגופו של עניין)

  • אני כבר מבינה שיש כאן סיכסוך אישי אבל זה לא העניין. מה שכן מעניין הוא שגם בכל אתרי האוכל rest ו 2eat רוב הביקורות על מסעדת טוטו מהחודשים האחרונים לא משהו בלשון המעטה. אני מסתכלת מהצד ומבינה כיצד לקוח מאוכזב יכול להיות ביקורתי מאד. אני גם מבינה איך מנהל מסעדה מגן על עצמו בכל דרך אפשרית, עדיין – נראה לי קצת מוזר הטענות על לקוח שמזמין את המנות הכי יקרות במסעדה ומחזיר אותן בלי לטעום… אני יודעת שאנשים הולכים למסעדות בשביל לאכול, לא? ולדעתי האישית, הייתי בטוטו ביום חמישי האחרון והאוכל שפעם היה מעולה היה בינוני ולא מוקפד. אני עוד אחזור לנסות שוב, כי אני מאמינה שלפעמים יש נפילות, אבל מסעדה ששומעת כל כך הרבה ביקורות שליליות צריכה לעשות בדק בית. במיוחד מסעדה כמו טוטו, שמחשיבה את עצמה לשם דבר.

  • מאת אמנון ק.:

    אהבתי את טוטו ולא עוד. גם אני מאלה שפעם אכלו בטוטו ועזבתי לפני כצת יותר מחצי שנה. המרכיז המרכזי במסעדה היה אוכל איכותי. קצת לפני שעזבתי, והיו לי 2 ארוחות פרידה עצובות, נתנו לי לאכול מנות שלא היו דומות לאותם טעמים נפלאים ומרתקים שהיו יוצאים מהמטבח של ירון שלו. היה ובפעמיים האחרונות גם אני החזרתי מנות עיקריות – מה שגרם למפח נפש. למען ההגינות צריך להגיד כי המנות הראשונות טובות ואפילו מאד, אבל בימים עברו הרגילו אותנו במסעת טוטו לאוכל איכותי מקצה לקצה (המתקוים לא הסעירו מעולם). כאשר אתה מפתח מעמד של מסעדת יוקרה איכותית, קל מאד לרדת וזה מאד נפוץ במסעדות בישראל. אני והאשה נהנים לאכול בצפרה ואצל יועזר ביפו. טוטו OUT מזמן

  • מאת דביר:

    טוטו היא מסעדה לא רעה בכלל. אני הייתי שם פעמיים ואפילו שהאוכל יקר בטרוף, והמנות לא ממש גדולות, אי אפשר להגיד שהאוכל לא מיוחד. יש להם טבחים טובים. אני רק הייתי מוריד את המחירים ומתאים אותם למצב הכלכלי בארץ. לשלם 120 שח על מנת בשר של 200 גרם? זה יותר מדי אפילו שהאוכל סביר

  • מאת גיל חבוב:

    המסעדה בלי ספק בירידה. האוכל לא מה שהיה פעם, השירות מתנשא, המחיר יקר ביחס למשקל המזון בצלחת (וכן, אני מכיר את הסיפורים על חומרי גלם…). פעם היתה מסעדה באמת מעולה ומיוחדת, היו טעמים מפתיעים לאוכל… הלכה ההפתעה, הלכו הטעמים ורק האוכל נשאר… יקר, לא מעניין ולא משתלם. פשוט לחפש מקום אחר לאכול וחבל.

  • מאת ניר:

    מצטער לאכזב את כל המאוכזבים היינו אני ובת זוגתי בפעם האחרונה לפני 3 חדשים האוכל עדיין מצוין כמו כן גם השרות הרביולי זנב שור לא פחות מאלוהי נחזור בקרוב.

  • מאת חוויה טריה מאתמול- לצערי הרב שירות נוראי. לא מומלץ:

    הציפייה ממסעדה שמשלמים עליה כל כך הרבה שזה יהיה שווה כל שקל . שירות אדיש עד מעצבן.

  • מאת הילה:

    מצטרפת למאוכזבים. שירות לא נעים, כאילו המצלרית סובלת שאנחנו שואלים ומתעניינים… פשוט יחס רע! האוכל בינוני ובטח שלא מצדיק מחירים מופקעים. השף של המסעדה צריך לעשות משהו בנוגע לכך שמגישים במקום פסטה מבושלת יותר מדי ודגים יבשים! בשביל ממוצע של 100 ש"ח למנה מסעדת טוטו צריכה להשקיע יותר באורחים שלה. אנחנו לא נחזור.

  • מאת יום שישי שעבר והפעם האחרונה...:

    הייתי עם בן זוגי ביום שישי האחרון במסעדה ולא בפעם הראשונה. אחרי שאכלנו נזכרתי שקראתי את הפוסט הזה והייתי חייבת לעצמי לחזור. בפעם הקודמת שהייתי כאן חשבתי שכותב הפוסט באמת מגזים מאד כי אני אהבתי את המסעדה מאד ב-3 ביקורים חוזרים. ביום שישי האחרון הייתי בטוטו עם בן זוגי, כמו שאמרתי. אכלנו 2 מנות ראשונות ו-2 עיקריות. מנה ראשונה אחת חזרה למטבח ו-2 המנות העיקריות היו בסדר לא יותר. באמת ירידה חדה בטעמים לעומת מה שאני מכירה מטוטו – מה שהיה פעם. אם אני לא טועה, ואני בדרך כלל לא, המחירים במסעדה בניגוד לטעמים עלו. נקודה לציון: השירות במסעדה מתנשא והלקוחות, לפחות אנחנו, לא הרגשנו בנוח. אני לא חושבת שגם אנחנו לא נחזור בתקופה הקרובה.

  • מאת ענת בן עזרא:

    חגגנו יום הולדת לבננו. האוכל היה מדהים! בתור בעלת קיטרינג ומי שלמדה בישול בפריז- אני חיבת להגיד שאני לא מבינה את המשמיצים! חלק מהמנות היו מדהימות: אספרגוס בראגו סלרי, וסלמון על מצע עדשים וערמונים (אני מחפשת את המתכון), צלעות חזיר משובחות. חלק מהמנות היו "רק" בסדר גמור. בסך הכל היתה חוויה של אוכל מושקע ומוקפד. השרות היה מצוין, אדיב ומקצועי. ההתיחסות ליומולדת הגיע במנה האחרונה עם כיתוב מזל טוב בשוקולד על הצלחת!
    ממש לא מבינה על מה המהומה!

  • מאת ענן זאבי:

    הביקורת צודקת, טוטו מתחת לכל ביקורת!

    http://tnoranges.blogspot.com/2010/04/toto-restaurant.html

  • מאת לוטו:

    הפוסט נכתב בחודש ספטמבר 2009 וכאילו הכותב צפה את הבאות. אני אוכל (או הרבה יותר נכון אכלתי) בטוטו באופן קבוע בשנים האחרונות. מדי כמה חודשים עם האישה או אחברים או גם וגם. לפני חג הפסח היינו בטוטו בשולחן שהוזמן ל-4 אנשים. כולם מבוגרים שאוהבים אוכל טוב ויין משובח. אכלנו בטוטו באותו ההרכב כבר כמה פעמים בעבר. נתחיל מזה שהשירות במסעדה אינו מהוקצע ומשרה אוירה מתנשאת ולא ידידותית. אבסורד. המנות הראשונות (6 מנות ל-4 אנשים) הגיעו לשולחן מפוזרות ולא בתזמון נכון. מתוך 6 מנות 2 חזרו למטבח ואחת נוספת הייתה בינונית מאד (מנת דג). הזמנו 4 מנות עיקריות וגם הן למרבה ההפתעה לא הגיעו לשולחן בתזמון הגיוני. למה שכולם יאכלו ביחד? 2 מנות מאכלי ים, מנת דג ומנה בשרית. הסטייק שהיה בלתי לעיס (מסטיק בלי טעם) הוחזר למטבח ואז החלו במסעדה להרים מבטים לעבר השולחן שלנו. מנת הדג היתה קטנה ביחס למחיר אבל טעימה. 2 מנות מאכלי הים (שרימפס וקלמרי) שחו ברוטב מגעיל – פשוט מגעיל, שנעשה בחובבנות ללא כל הבנה במרכיבי מזון. פשוט בזבוז. בגלל היחס הקר שקיבלנו, מנות מאכלי הים נאכלו. פשוט הרגשנו כבר לא בנוח. קיבלנו מנה אחרונה קבוצתית "כפיצוי" ועוד כמה פרצופים חמוצים לפני שקמנו והלכנו (לא לפני שהורדנו הרבה מעל 1000 ש"ח כולל בקבוק יין). טוטו לא תראה אותנו יותר. צודק מי שאמר – האוכל כבר לא מה שהיה פעם. אין יותר התלהבות במטבח של ירון שלו (שישב על הבאר במסעדה ושתה אלכוהול).

  • מאת מיכה:

    שורה תחתונה- לא נשוב. כשנכנסים לטוטו האוירה עושה רושם של נעימה וחמה אך שירות מסורבל, המתנה ארוכה, התנשאות והתמחקות של בעלי התפקידים במקום (מלצרים, מארחת/מארח) גרמה לנו ללא ספק לקבל החלטה שזה לא שווה את הכסף. לבעלי המקום נמליץ שאם אתם רוצים לשרוד בעיר הגדולה ובנוף המסעדות הרבות הנמצאות כאן- ערכו שינוי ומהיר בשירות ובסגל

  • מאת שגיא ק.:

    הזמנו מקום ליום שישי בערב. הגענו למסעדה כ 5 דקות לפני הזמן וגילינו במבואה תור של כ 20 איש שכולם הומנו לאותה השעה. המארחת ומנהל המשמרת היו בהסטריה ולא התייחסו לממתינים. לאחר כרבע שעה המתנה כשאחת מהממתינות העזה להגיד שאנחנו ממתינים 20 דקות, המארחת נזפה בה שלפי השעון שלה הם מאחרים רק ב 8 דקות. במשך כל הזמן הזה נדחפנו כולנו, בלי שהציעו לנו מקום נח או כוס משקה. לאחר כ 20 דקות המתנה, ויתרנו והלכנו.

  • מאת חלי:

    בשתי מילים: ממש איחס!

    שירות קר ומנוכר – אוכל יקר וקר – מנות קטנות ויקר – פלצני ומיותר. ממש לא מה שהיה פעם כמו שכתבו כאן לפני.

  • מאת איל:

    הייתי בעסקית ביום חמישי האחרון. אמנם לא הייתי בעבר במסעדה, אבל אובייקטיבית אני לא מבין מה אתם רוצים.

    היה פשוט אדיר. אוכל מעולה, בנדיבות. שירות מצוין וידידותי.

    נדמה שכשמתרגלים למקום, וזוכרים את הרושם הראשוני, אז אין מנוס מלהתאכזב. לטעמי בכל מקרה, הביקורות כאן מופרזות ומופרכות.

  • מאת איל ק.:

    טוטו זה old news המקום בית קברות לאוכל. פשוט לא נעים לשבת, המלצרים מתנשאים, האוכל לא טעים בלשון המעטה והמחיר יקר ואינו נותן תמורה לכסף. יאללה תתקפלו!

  • מאת אשר:

    שוד !
    אתמול אחרי ההצגה נכנסנו לטוטו.
    כמה לדעתכם שילמנו עבור כוס יין,מרק גספצו,פיצה,דייאט ספרייט וכוס תה ? למעלה ממאתיים שקל,כאשר צלוחית מרק עולה שבעים שקל !

    אני מוחק את המסעדה הזו מהרשימה שלי תעשו כך גם אתם !
    כשדופקים אותי אני רוצה גם להנות !

  • מאת יורם הופמן:

    מסעדה יקרה ,מילא. השרות יותר גרוע מכל המסעדות שחוויתי אפילו יותר גרוע ממשרדי ממשלה.אין תרבות שרות אלא תרבות חוצפה ומשולחן שמשאיר 2000 ש"ח לארוחה אפשר לצפות להרבה הרבה יותר.פשוט לא ברור מה חושבים בעלי -מנהלי טוטו
    ח.. מקום ,לא להתקרב!

  • טוטו על הפנים וכל הרשת מלאה ביקורות נוראיות על האוכל, על השירות ועל המסעדה בכלל. צרפתי קישור עדכני מאתר תפוז.

  • מאת טוטו סקילצ'י:

    מסעדת טוטו מגישה מנות קטנטנות עדינות סטייל על צלחות ענק בשמות מפוצצים. חרטה, לא טעים, משעמם, חסר השראה – שף משועמם שלא אוהב אנשים.

    מחירים גבוהים ואבסורדיים – טוט זה פשוט לא!

    אם אתם אוהבים לאכול, חפשו מסעדה אחרת. אם אתם אוהבים אוכל איטלקי חפשו מסעדה אחרת. אם אתם אוהבים להנות חפשו מסעדה אחרת. אם אתם אוהבים לצאת לבלות אל תלכו למסעדת טוטו.

    הגיע הזמן לתלות את המפתחות וללכת הביתה. אוכל אתם לא יודעים לעשות.

  • אם גם לכם כמוני, לא טעים במסעדת טוטו, לכו לאכול במקום אחר. במסעדה לא מתייחסים לאורחים שבאים לאכול ומשלמים במיטב כספם, אז למה שיתייחסו ברצינות להודעות שלכם כאן באתר? פשוט למצוא מסעדה אחרת לאכול בה… טוטו זה הימור לא כדאי.

  • מאת נפילה:

    אתמול בערב לקחתי את זוגתי למסעדת טוטו לחגוג שנתיים של זוגיות. אני לא אוהב לכתוב יותר מדי,אז אקצר: השירות מתחת לכל ביקורת מתנשא קר ולא נעים, האוכל יקר ולא מיוחד בכלל כמו שציפינו, המנות קטנות, ההרגשה במסעדה היא שאם אתה לא חבר של הבעלים לא מתייחסים אליך, לא נעים לשבת לא נעים לאכול… מה שהיה הכי נעים, זה ללכת הביתה בידיעה שלא נחזור על טעות של טוטו שוב.

  • מאת ליאור:

    יש לי חשד גדול למהימנות המשתמשים אשר כולם בתוקף טוענים דברים דומים: שירות קר ומתנשא, אוכל בינוני ויקר.
    אינני קשור לצוות הניהול של המסעדה אך ברצוני לאזן פרופורציות משום שכרגע הפוסט לחלוטין גלש לקיצוניות מגמתית.
    אתמול הייתי עם אשתי במסעדה אחרי שקראתי ביקורות מצוינות אצל מבקרי מסעדות מקצועיים.
    הזמנו סלט ארטישוק, טריאטלה גבינות וניוקי ערמונים. המנות היו מצוינות. מאוזנות, מעוררי הרשאה ועשויים היטב. שילוב המרכיבים היה נהדר.
    לא נאלצתי להוסיף קמצוץ מלח או פלפל, מה שמעיד על איזון משובח בטעמים.
    הניוקי היה נימוח ונפלא בצורה בלתי רגילה. מדובר בניוקי הכי טעים שאכלתי בארץ.
    החסרון היחידי של המנה הזאת, לדעתי, היא כבדותה. כבדה מידי. כמות ערמונים מוגזמת והגבינת הפרמזן שנמצאה מעלה, רק הכבידה על המנה. מוטב היה לרכך את הכבדות בעלי תבלין רענן, לרכך את הרוטב או להוריד את כמות הערמונים ולהוסיף ניוקי.
    למרות זאת, היא הייתה נהדרת ומעוררת השראה.
    המחיר לא היה בשמיים:
    240 ש"ח ל-3 מנות (שתי עיקריות וראשונה) כולל מנת לחם טעימה ושתיה.
    השירות היה לבבי מאוד ולחלוטין לא מתנשא. זה התחיל במארחת הלבבית והמלצרית השירותית.

  • מאת זהביתא:

    האוכל טעים אך המחירים מטורפים, אם היית שמה לב לפני שישבנו, היינו הולכים, כניראה רק לפלצנים עשירים.

  • מאת דניאלה:

    טוטו מסעדה מעולה!
    אמנם הכתבות שקראתי על השף אינן עושות חשק… בלשון המעטה, מאחר והוא מתנשא, אולם מנת נתח הקצבים היא לא פחות מאלוהית!!!!!
    יקר אבל שווה כל שקל!

השאר את תגובתך!

הינך חייב להיות מחובר על מנת שתוכל להגיב.